![]() |

|
|||||||
| Cine esti? Fa-te cunoscut comunitatii Click4Trick si cunoaste-i si pe ceilalti membri. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Nume: Gino
Varsta: 18 NickName: Imperfect Cunostinte : vb6 - incepator spre medium ; html ; php ; photoshop - nu prea am imaginatie Securitate - ( desi nu cred ca e nevoie ): rfi-lfi ; sql ; xss ; windows ; ----------- dependent de CS :twisted: imi place tot ce tine calculatoare - si curand sper sa am propria mea retea :P --------- |
|
|
|||
|
|||
|
Gino bine ai venit in comunitatea C4T! Speram ca vei ajuta prin cunostintele tale, so...spor la postat
|
|||
|
|||
|
Ca ADK iti spun bine ai venit si spor la postat si sper ca acesta sa nu fie ultimul tau post
!
|
|||
|
|||
|
hello
|
|||
|
|||
|
Bine ai venit pe forum-ul click4trick. Multa bafta si spor la postat. :wink:
Have Fun&Enjoy Imperfect
|
||||
|
||||
|
Salut Imperfect si mersi de punctele alea 2 care le-ai trimis sa faci fix 30
.Sper sa postezi cat mai mult si sa ramai la noi pe forum !Apropo: te cunosc de undeva? Ca imi pare cunoscut nickul tau :-?
|
|||
|
|||
|
ba nici aici nu scap de tine pleaca drecu
[DACA NU POSTEZI TE SPARG "CUMNATE"]
|
|
|
|||
|
|||
cumnat? :-?
|
|||
|
|||
|
nu ma luati ma tare ca ma sperii
Da voi ramane imi place forumul :wink: @Aft3rDark - cu placere |
|
|
||||
|
||||
|
Gata mi-am adus aminte pe unde am auzit de tine
.Pe hacking.3xforum.ro si pe rstzone parca nu ? !
|
|||
|
|||
|
Quote:
Am revenit , si de data asta voi ramane . Imi cer scuze epntru promisiunea de mai sus , de data asta nu mai plec :cheers: |
|
|
|||
|
|||
|
foarte bine
spor la treaba atunci :> si sa ajungi in top 5 la postatori
| Bookmarks |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|