![]() |

|
|||||||
| Cine esti? Fa-te cunoscut comunitatii Click4Trick si cunoaste-i si pe ceilalti membri. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Salut.. Ma numesc Mircea si am 12 ani.. Ma pricep bine in domeniul designului, prelucratului de fotografii. Locuiesc in orasul florilor, cum ii spun eu, targoviste. O sa stau pe aici de acum in colo.. Sunt unii useri pe care ii cunosc. Alte nickuri de ale mele : th3_ly0n, .MiRcIcA
|
|
|
||||
|
||||
|
Salut, te stiu de pe wbb/sgfx si alte forumuri
.Bine ai venit si sper sa iti faci o imagine buna, daca tot te pricepi la design ! :P Enjoy your stay !
|
|||
|
|||
|
bine ai venit mircica...spor la creatii si la postat
|
|||
|
|||
|
Multumesc pt primirea frumoasa.. Incepe sa imi placa forumul.. O sa raman pentru mult timp aici
|
|
|
||||
|
||||
|
Speram
asa zic toti :P !
|
|||
|
|||
|
da...poate tu o sa te tii de promisiune
|
|||
|
|||
|
Bine ai venit in comunitatea Click4Trick, MiRcHiCk1431. Iti doresc multa bafta in continuare si mult SPOR la postat
.Have Fun & Enjoy with Click4Trick, MiRcHiCk1431. Sper ca promisiunea ta [O sa stau pe aici de acum in colo / O sa raman pentru mult timp aici] sa fie adebvarat ![]() Spor la postat inca odata
|
|||
|
|||
|
Va cam indoiti, probabil ca ati mai intalnit promisiuni de acest gen, care nu s'au respectat. Cand un forum imi place, ca si C4T, voi ramane pe el mult timp [vezi fostul wBB si SGFX (sper ca nu e considerata reclama)]. Multumesc pentru primirea frumoasa, am sa tin cont.
|
|
|
|||
|
|||
|
pai speram ca asa o sa fie...mai ales ca esti moderator
| Bookmarks |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|