![]() |

|
|||||||
| Cine esti? Fa-te cunoscut comunitatii Click4Trick si cunoaste-i si pe ceilalti membri. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Salutare!Nick`ul meu e [LuckYann]....Imi place sa programez in VB2008, in special sa ma ocup cu web design
Sunt inca n00b in domeniul hack!!Imi place sa ajut pe fiecare cu ce pot Si intrind in acest TEAM sper sa invat cit mai multe lucruri noi!! Dar mai ales lucruri utile Sper sa ma primiti asa > < Sunt bucuros ca m`am inregistrat pe acest site si cred ca nu o sa regret
|
|
|
|||
|
|||
|
bine ai venit [LuckYann], ma bucur ca-ti place aici si te asteptam cu creatii si tutoriale VB
|
|||
|
|||
|
Esti norocos ?
Welcome !
|
||||
|
||||
|
Bine ai venit si te primim asa >
< > < > <
|
|||
|
|||
|
MS moolt
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
VB 2008? Welcome.
|
|
|
|||
|
|||
|
Bine ai venit ! >
<
|
|
|
|||
|
|||
|
VB2008? :P ,bine ai venit >
<
|
|
|
|||
|
|||
|
Visual Basic 2008
|
|
|
|||
|
|||
|
da stiu mi-am dat seama.. bv tie
|
|
|
|||
|
|||
|
OK OK!!!! Sper sa invat ceva nou
nu am ocupatie =)
|
|
|
|||
|
|||
|
HELLCome din partea lui eNZO
..... artydj:
|
|||
|
|||
|
Welcome , sper sa ne ajuti cat mai mult , si cu cat mai multe tutoriale , ne vedem pe aici !
|
|||
|
|||
|
[LuckYann], bine ai aterizat pe aici pe la noi, sper ca aterizarea nu a fost prea dura.. :P
Noi suntem niste oameni si un popor primitor.. ca asa e aici la Rumanie :P Iti urez o sedere placuta si sper ca sa te simti bine pe la noi, sa'nveti multe si sa fii fericit :P Happy nation dude
[img]http://i5.photobucket.com/albums/y189/cheloo/Green__green_eyes_sig_by_Vermillion.jpg[/img] -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [b]::: [color=#FF0000]N[/color]u sunt o papusik mik pe baza de arcuri ... vreti sa faceti ceva pt mine faceti infarct :::[/b] |
|
|
|||
|
|||
|
welcome lucian , bine te-am gasit !
|
||||
|
||||
|