![]() |

|
|||||||
| Cine esti? Fa-te cunoscut comunitatii Click4Trick si cunoaste-i si pe ceilalti membri. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Salutare !
Eu sunt Agkelos, probabil multi ma stiti de pe alte forumuri pe care ne-am mai intalnit. Am intrat aici ca sa ma iau de PainMaster, dar daca tot am intrat cred ca o sa stau mai mult cu voi ![]() Sper sa ne intelegem bine si sa fie o colaborare productiva din ambele parti
|
|
|
|||
|
|||
|
Bine ai venit si spor la treaba
Sunt sigur ca o sa ne intelegem bine
|
||||
|
||||
|
Bine ai venit domnu' admin de la SkullBox.
Sper sa ne intelegem bine pe forum
|
|||
|
|||
|
Merci de primire !
|
|
|
|||
|
|||
|
bine ai venit
|
|||
|
|||
|
uh, un skullb0xist [..] salut, agkelos
|
|||
|
|||
|
Bun venit nea` Admin ! simte-te ca acasa ...
|
|||
|
|||
|
Salut !
|
|
|
|||
|
|||
|
salut , bine te-am gasit !
|
||||
|
||||
|
uelcame
|
|
|
|||
|
|||
|
Bine ai venit Agkelos
|
|
|
|||
|
|||
|
Merci de primire, guys
|
|
|
|||
|
|||
|
Bine ai venit si pe la noi. Am ramas placut surpins sa te vadem si aici. Stim ca esti mai tot timpul foarte ocupat, dar ne bucuram ca te afli printre noi.
|
|
|
|||
|
|||
|
Dupa o foarte luuuunga perioada de pauza am revenit. Cum s-au schimbat multe lucruri pe aici consider ca trebuia sa trec din nou pe la sectiunea de prezentare :P
So... here I am
|
|
|
|||
|
|||
|
Bine ai revenit
De data asta poate ramai definitiv 8->
|
|||
|
|||
|
Merci, merci! Sper sa raman. Am renuntat o perioada la forumuri, aproape de tot chiar si la al meu. Dupa ce m-am "reforumizat" am intrat iar pe forumurile vechi, dar de unele am uitat. Acu' am dat din intamplare de C4T si am zis "Mai, eu aveam cont aici..." asa ca hop si eu
![]() Sper sa nu mai dispar de data asta. Mi-a placut atmosfera si sunt convins ca o sa-mi placa si acum
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| servus |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|