![]() |

|
|||||||
| Cine esti? Fa-te cunoscut comunitatii Click4Trick si cunoaste-i si pe ceilalti membri. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Wassa` all ?
![]() Deci sa ma prezint [ scurt si fara dureri de cap ] Ma cheama Marius Gabriel, sunt vechi de 13 ani, nascut prin Adjud si sunt addicted to photoshop :x Daca mai doriti sa aflati ceva despre mine, nu ezitati sa intrebati
![]() „Ca să fii īndeajuns de bun trebuie să fii foarte bun.” - Jocul dragostei si al īntāmplării „Două lucruri sunt infinite : universul şi prostia omenească. Despre prima nici măcar nu sunt sigur.” - Albert Einstein |
|
|
||||
|
||||
|
welcome to Click4Trick ... spor la postat :P
|
|||
|
|||
|
in sfarsit ai aterizat si aici
bun venit
|
|||
|
|||
|
welcome !
|
|||
|
|||
|
M-am enervat ca nu am apucat sa ma loghez aici si azi mi-am facut timp
Anyway good to see you again chessh si pe tine ToxicBlood
![]() „Ca să fii īndeajuns de bun trebuie să fii foarte bun.” - Jocul dragostei si al īntāmplării „Două lucruri sunt infinite : universul şi prostia omenească. Despre prima nici măcar nu sunt sigur.” - Albert Einstein |
|
|
||||
|
||||
|
Salut colega
.
|
|
|
|||
|
|||
|
colegu* :-L
|
|
|||
|
|||
|
bun venit :goodone:
spor la postat :cheers2: |
![]() |
| Bookmarks |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |