![]() |

|
|||||||
| Comentarii si sugestii Ai vreo sugestie sau vreun comentariu cu privire la forum? Vrei sa se schimbe ceva la el? Aici iti poti exprima ideile. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Organizam ?
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]() Code:
Pro
|
|||
|
|||
|
Sa vedem ce zice si adecapa. Eu sunt pro.
|
|||
|
|||
|
WTF adecapa si-a scos netul pe perioada verii nostradamus...
|
|||
|
|||
|
8-| asteapta sa-i vina RDS'u ca au uitat sa-i faca conexiunea la usa lui 8-| smart ass
|
|||
|
|||
|
Cuprinsul la care m-am gandit:
1. Recompilarea kernelului 2. Procese 3. Process scheduling 4. Module de kernel, drivere 5. System call-uri 6. Intreruperi si actiuni amanabile 7. Bottom halves 8. Gestiunea memoriei 9. Timere 10. Sincronizari in kernel 11. Sistemul de fisiere virtual (VFS), ext3 11. Networking - kernel sockets, netfilter 12. Procesul de boot-are Cunostinte necesare: - limbajul C - x_86 assembler - structuri de date si algoritmi - linux la nivel de utilizator - ceva cunostinte privind arhitecturi hardware (la nivek de incepator) Pareri ? |
|
|
|||
|
|||
|
e buna ideea ta astan
![]() astept informatia
|
||||
|
||||
|
Spuneti daca mai sunteti de acord si daca va ocupati de ea, caci eu sunt.
Imediat cum imi raspundeti, o fac. ![]() [EDIT]Am creat categoria Tutoriale Linux dupa ce mi-a promis astan pe messenger ca va posta
| Tags |
| linux, tutoriale |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|