![]() |

|
|||||||
| Comentarii si sugestii Ai vreo sugestie sau vreun comentariu cu privire la forum? Vrei sa se schimbe ceva la el? Aici iti poti exprima ideile. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
ce e cu atata spam la forumul cu prezentari?chiar nu aveti putin bun simt?nici macar nu-i cunoasteti pe acei oameni,dar ii luati pe toti la rand
si va rog sa ma scutiti de raspunsuri ca asa e frumos si ca asa te-a invatat ma-ta[care nu este o injuratura,ci o prescurtare de la mama ta]in concluzie zic ca ar fi mai bine sa puneti o regula cu maxim 3-5 reply-uri de genul salut,nu te cunosc,dar ce faci si iti urasc sarbatori fericite
|
|||
|
|||
|
goana dupa post-uri, ce stii tu :P
|
|||
|
|||
|
Adevarat, si eu mai postez din cand in cand, cand imi mai amintesc sa trec pe la forumu' ala. Fara suparare, dar ballack si endtears conduc la posturi acolo ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Sincer, n-as vrea ca userii sa adopte stilul tau eu_si_cu_mine, 1 post la 2 saptamani. Nici cu prea mult spam insa. Am vazut pe Darkk1d care daduse reply la ultimele 20 de topice si altii care dau replyuri acolo imediat dupa ce se inregistreaza. Ma rog...asta tine de moralitatea fiecaruia. Eu dau reply doar ca sa-mi fac datoria de a ura bun venit noilor membrii.
PS: Numarul de posturi nu conteaza pe forumul asta...ci calitatea lor Asa ca degeaba face unu' 328403298032 de posturi, ca nu primeste alt rank daca face numa' spam.
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|||
|
|||
|
S-a gasit cine sa deschida gura