![]() |

|
|||||||
| Comentarii si sugestii Ai vreo sugestie sau vreun comentariu cu privire la forum? Vrei sa se schimbe ceva la el? Aici iti poti exprima ideile. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Se pare ca ati observat ca am instalat vBulletin pe Click4Trick ( normal, cu licenta, tot ).
De ce a venit aceasta instalare? Pai, sincer, ne plictisisem de phpBB si am vrut sa incercam ceva mai bun, complex si profesional. Tema instalata acum nu este exact ce vrem, insa ne multumim cu ce avem momentan. Va urma o tema unica, creata numai pentru Click4Trick dupa gusturile noastre. Inca suntem in perioada de setare a forumului, deci am vrea sa ne spuneti eventualele reclamatii, pareri si sugestii pe care le aveti la adresa forumului. Va multumim.
|
|||
|
|||
|
Felicitari ! =D
|
|
|
||||
|
||||
|
Ca mod nu pot sa editez nici un post , si am permisiuni peste nivelul meu de moderator . Pot sa dau warn si la Prezentare si la Anunturi, nu pot edita nici un post , nu pot trimite nici un topic la gunoi .
+ Rep power e defect , cand adaug reputatie negativa ii reseteaza userului tot REP-ul + Sistem de reputatii trebuie resetat , s-au acordat puncte pe numarul de posturi : Exemplu eu am 10 rep , IonuTTss ca e banat are 13. Avem avataru pe stanga ca la arabi ![]() Nu pot sa adaug nici un nr de puncte la reputia userului decat un nr predefinit , si dracu stie cat e ![]() Quote:
+ Nu's cenzurate cuvintele . + Butoanele alea verzi de la rep power nu ar trebui sa fie mai multe ? la rep mai mare ?+Se vad ultimale posturi de la Area 51 si Staff la Last Posts.
![]() ![]() ![]() [color=red]Fan ballack ! He rocks ! Last edited by black_death; 10-09-2008 at 04:34 PM. |
|
|
|||
|
|||
|
Ho ma ca n-am setat permisiunile
![]() O sa-l resetam. Asa e vbulletin. Cand am pus prosilver ati comentat. Acum cand revenim la stilu' vechi iar comentati. Shut the fuck up! :>
|
|||
|
|||
|
ca sa va fie mai usor am facut niste tutoriale vBulletin despre configurare , instalarea uni mod unei teme mutararea avatarului pe dreapta
as da linku de la site dar sper sa nu fie luat ca reclama ..daca pot posta linku sa imi ziceti |
|
|
|||
|
|||
|
Poti pune si aici tutorialele
|
|||
|
|||
|
black_death esti cea mai mare coabe in viata.
|
||||
|
||||
|
warn de la mine pt tine \
/ fara numar fara numar
|
|||
|
|||
|
Ba tu ai IQ mai mare de 2?!
COBÍ, cobesc, vb. IV. Intranz. şi tranz. (În superstiţii) A prevesti ceva rău – Din bg. kobja, scr. kobiti. http://dexonline.ro/search.php?cuv=cobi Mai pune mana pe limba romana.
|
|||
|
|||
|
sincer e mai misto pe vBulletin , mi se pare mult mai tare si mai complex
php deja se invechise
|
|||
|
|||
|
Quote:
Si ps Actualul template nu-mi place.
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Sa faceti ce v-am zis , legat de sectiunea de infractiuni unde sa se faca automat topic.Si sa mai creeati infractiuni , ca vreau sa dau un warn si nu am dintre ce alege:P
|
|||
|
|||
|
I-am zis de forumu ala lu' adecapa, si a zis ca se mai gandeste. Cat despre variantele alea, e de ajuns 'Incalcarea unei reguli'
|
|
|
||||
|
||||
|
Pana la urma am facut eu restul.Mi-a dat adk voie si le-am setat.
|
||||
|
||||
|
Quote:
Pentru ce altceva se da warn?
|
||||
|
||||
|
Faza e ca ar trebui implementat un sistem pe puncte , fiecare infractiune sa difere ca punctaj.Ar fi mai corect.Pentru ca daca unul dintre noi greseste de 3 ori , facand offtopic , si altul face warez de 3 ori e clar cine a gresit mai grav , chiar daca amandoi iau ban acelasi nr de zile.Sunt dispus sa fac eu toate punctajele si tot ce trebuie daca sunteti de acord.
Practic la 7 pct sa se ia ban o saptamana , la 10 pct 2 saptamani si tot asa. Si de exemplu la warez sa se dea 5 puncte , dublu post 3 puncte , offtopic 2 puncte , injurii , 4 puncte , s.a.m.d
|
||||
|
||||
|
Interesting.
Deocamdata nu stiu eu care e faza cu punctele.. Daca vrei sa te ocupi, ai acordul meu
|
|||
|
|||
|
Multumim domnul presedinte
E destul de interesant dar tema strica :-
|
||||
|
||||
|
Quote:
Faci alta si o schimbam daca e mai c00l ca asta.
| Tags |
| despre, pareri, reclamatii, sugestii, vbulletin |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|