Twenty:
Stai linistit ca ma si joc pe GNU/Linux, chiar jocuri 3D destul de bine facute

Am facut si conversii video, grafica 2d si 3d, putina editare video, programare, de vizionare de filme, ascultat muzica, navigare pe web si chat n-are rost sa spun pentru ca sunt banale.
Nu mi s-a parut deloc complicat sa trec de la Windows la GNU/Linux. In prima luna am bootat de 5 ori in Windows. A doua luna doar de vre-o doua ori. Dup'aia nu a mai fost nevoie si am sters Windows-ul.
Prima data am testat Damn Small Linux (ocupa 50 mb si are tot ce-i trebuie, de la browser web la server web si ftp). Am ramas uimit de viteza!
Apoi am incercat Mandriva care m-a impresionat prin panoul de control extrem de usor de folosit, mai ales ca e organizat intr-un mod foarte natural.
Am ramas la Ubuntu pentru ca are un manager mai rapid de pachete (apt, imprumutat de la Debian). As fi putut folosi Debian, dar am descoperit o comunitate foarte mare de ubuntisti in Romania.
De-a lungul timpului am testat mai multe distributii, fiecare avand cate ceva special.
De curand am fost impresionat de o distributie mica, rapida si draguta: Puppy Linux

Acum, acasa, folosesc o versiune modificata de Ubuntu (sper sa o fac publica pana in toamna).
La facultate lucrez pe OpenSUSE (programare in c++ momentan, din toamna si altele).
La "lucru" (pe serverul cu care vreau sa incep o afacere), folosesc Debian.
Pentru birou e perfect Ubuntu, are tot ce-i trebuie de la instalare (Ubuntu pentru Romania are si codecurile integrate)!
Nu trebuie sa fii expert sa urmezi niste meniuri

Ca sa destindem putin atmosfera: De ce cand vreau sa opresc (STOP) PC-ul cu Windows trebuie sa apas pe START?